preload
 

Vi har følgende ledige stillinger:

 


 

abgruppen-service

Vi søger en kundeservicemedarbejder, som elsker at tale i telefon!

Har du flair for kundeservice? Har du lyst til at tale i telefon og betjene vores kunder? Vil du arbejde for en virksomhed i vækst? Så er det dig vi søger til AB Gruppens serviceteam!

Kundeservice er et centralt element i AB Gruppen, hvor vi formidler opgaver mellem bygherrer og håndværkere via vores hjemmesider, herunder 3byggetilbud.dk.

Vores serviceafdeling er i konstant udvikling, og vi er godt i gang med at udvikle os fra at være gode til at være unikke! Nu er vi på udkig efter en ny kollega, der med engagement er klar til dialog med både danskerne, der skal renovere og håndværkerne, som skal udføre renoveringen. Derfor leder vi efter dig, der vil gøre en forskel i kundedialogen og har lyst til at løse administrative opgaver over mail og telefon.

Hvem er du?

 • Du er serviceminded, imødekommende og omstillingsparat
 • Du kan lide at have mange bolde i luften, og kan bevare overblikket i travle situationer
 • Du er lærenem og altid klar på nye udfordringer
 • Du er en teamplayer, som altid er klar på at give dine kollegaer en hjælpende hånd
 • Du er ikke tilfreds før dit arbejde er færdigt, og du er parat til at bruge den ekstra tid det indimellem kan kræve

Du vil blive grundigt oplært, og stillingen kræver derfor ikke byggeteknisk erfaring eller kendskab til branchen.

Vi tilbyder:

 • Et job med energi og udfordrende opgaver
 • En fuldtidsstilling i et team, hvor man arbejder sammen mod fælles resultater
 • En fed arbejdsplads i indre by med en masse skønne kollegaer
 • Fredagsbar, fester og en masse andre sociale arrangementer

Arbejdstiderne vil være fordelt mandag-fredag i tidsperioden 08.30-16.30. Du skal kunne tage en søndagsvagt (10.00-15.00) ca. en gang om måneden – mod til gengæld at få fri en hverdag.

Hos AB Gruppen A/S er vi ca. 40 medarbejdere. Kulturen i AB Gruppen bærer præg af, at vi er en ung virksomhed, hvor der er højt til loftet. Der er plads til at den enkelte kan udvikle sig, og samtidig er vi en virksomhed, hvor samarbejde på tværs af afdelingerne er essentielt.

Vil du væres vores nye kollega?

Send ansøgning og cv (i PDF-fil) til Henriette Jakobsen på hj@abgruppen.dk. Skriv “kundeservicemedarbejder fuldtid” i emnefeltet. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 27151767.

Opstart i august eller efter aftale. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 


 

abgruppen_cover

Danmarks førende formidler af byggeopgaver søger salgstalenter

Vil du lære at sælge? Eller vil du blive endnu bedre til at sælge? Og vil du være en del af en virksomhed, hvor der er målsætninger, men højt til loftet, masser af sociale arrangementer og udviklingsmuligheder for den enkelte? Så søger vi dig til vores salgsteam.

3byggetilbud.dk er landets førende formidler af byggeopgaver, og vi oplever stor vækst og byggeglade danskere, der indsender opgaver som aldrig før. Derfor har vi brug for nye service- og resultatorienterede sælgere til salg indenfor byggebranchen.

Vi har ingen krav til uddannelse, men for at blive en del af salgsafdelingen skal du være klar til at opbygge en kundeportefølje og have lyst til at arbejde med salg af samarbejdsaftaler og medie- og annonceringsløsninger til nye og eksisterende kunder. En typisk dag vil altså kræve overblik over kunder og opgaver, meget opsøgende arbejde og gode sociale kompetencer, da dit arbejde kræver meget dialog og forhandling.

Jobbet som sælger hos 3byggetilbud.dk giver mange muligheder, men kræver hårdt arbejde. Derfor skal du turde udvikle dig og være klar til at få up front sparring på alt fra salgsargumenter til opbygning af relationer. Imens får du opbakning fra en masse kollegaer, der vil gå gennem ild og vand for, at du lærer det!

Mere konkret har du:

 • Selvtillid og stor energi
 • En resultatsøgende tilgang
 • Mod på en stejl læringskurve

Vi tilbyder:

 • Salgskursus og individuel oplæring
 • Introduktion til vores produkter og portaler
 • Løbende coaching og salgstræning • Garantiløn (kr. 22.000) + provision og bonus (Gennemsnitsløn ca. kr. 40.000)
 • En fed arbejdsplads i indre by
 • Fredagsbar, fester og sociale aktiviteter en masse

Sådan søger du:

Vil du være en del af vores team? Så skynd dig at sende en ansøgning til job@abgruppen.dk med en kort beskrivelse af dig selv. Fortæl hvorfor du er den rette til jobbet.. Du er også velkommen til at kontakte Henriette Jakobsen på tlf.: 2715 1767.

Vi glæder os til at høre fra dig!