preload

Presse

AB Gruppen A/S Kontor

AB Gruppen A/S arbejder inden for to områder – bygge- og håndværkerbranchen og boligmarkedet. Med udgangspunkt i de to fokusområder arbejder vi målrettet på at udbygge vores viden inden for de to brancher samt at sætte en relevant dagsorden i det brede mediebillede.

Hvad ved vi noget om?

AB Gruppen A/S har en tæt kontakt til anlægs- og byggesektoren i form af 3byggetilbud.dk og Energihjem.dk. Begge sites formidler byggeopgaver til landets boligejere og beskæftiger sig med tendenser og udviklinger inden for byggebranchen – både på brancheniveau og politisk plan.

Derudover driver AB Gruppen A/S boligsiderne Andelsportal.dk og Ejerportal.dk, hvorfra vi dækker boligmarkedet i form af artikler, baggrundsstof og rådgivning.

På baggrund af vores viden om bygge- og håndværkerbranchen og boligmarkedet arbejder vi med en målrettet strategi og kommunikation i forhold til at sprede vores viden i relevante medier.

Vi kan hjælpe dig?

Vi har en stor kildedatabase blandt andelshavere, andelsboligforeninger, private boligejere, ejerboligforeninger, håndværkere, entreprenører og andre virksomheder. Så hvis du har brug for en case eller en kilde, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er altid på udkig efter en god historie. Hvis I som leverandører har en interessant vinkel på en aktuel nyhedshistorie, er I meget velkomne til at kontakte os:

AB Gruppen A/S driver fire nyhedssites, et site med videotips til boligejere, og samtidig udgiver firmaet hvert år en række trykte blade om byggebranchen og boligmarkedet.


Nyhedshistorier i pressen

Du får her et udpluk af nogle af de senere artikler og indslag, hvor AB Gruppens portaler, 3byggetilbud.dk, energihjem.dk, andelsportal.dk og ejerportal.dk har været i pressen.

Vi fungerer ofte som kilde eller ekspert indenfor byggeri, forbrug, renovering og boligmarked. Vores historier er derfor både i landsdækkende medier, lokalaviser og i branchemedier. Nedenfor kan du se et lille uddrag af nogle af de nyheder og medier, vi har medvirket i.


TV2 News live: Panik før lukketid

TV2 News sender live fra AB Gruppen i forbindelse med håndværkerfradrags udløb. Indslaget blev sendt live fra AB Gruppens kontorer i slutnignen af december 2014.

TV2 19-Nyhederne: Håndværkerfradraget udløber

19 Nyhederne lavede i december 2014 et indslag om den travlhed op til udløbet af håndværkerfradraget, som 3byggetilbud.dk og 3byggetilbud.dk’s leverandører kunne mærke.

Berlingske Business: Tilbudsside tager konkurrence med sindsro


Berlingske Business lavede et portræt af AB Gruppen og i et eksklusivt interview giver administrerende direktør Martin Borgstrøm et eksklusivt indblik i hvordan AB Gruppen i 15 år har haft succes med formidling af byggeopgaver og idag er Danmarks største formidler af byggeopgaver.
Læs historien ➝

Politiken: Skynd dig hvis du vil nå håndværkerfradraget


Historie fra Politiken om et højt antal hasteopgaver modtaget hos 3byggetilbud.dk som følge af, at håndværkerfradraget udløb med udgangen af 2014. Artiklen handler også om, hvordan håndværkerne knokler derudaf, for at nå at færdiggøre byggeprojekter inden tidsfristen udløber.
Læs historien ➝

3byggetilbud.dk i Radio 24syv


I indslaget kan du høre, hvordan 3byggetilbud.dk og leverandørene, som følge af et højt antal byggeopgaver modtaget henover sommeren, har travlt i sommervarmen
Hør indslaget➝

Berlingske: Andelshavere ønsker maksimalprisen fjernet


Andelsportal.dk medvirkede med en undersøgelse I Berlingske Tidende, hvor besøgende på andelsportal.dk var blevet adspurgt om deres holdning til maksimalpriserne. 3 ud af 4 ville gerne have den fjernet og det er fokus i artiklen.
Læs historien ➝

P4: Ny Vækstpakke uden håndværkerfradrag


I forbindelse med den nye vækstpakke blev håndværkerfradraget afskaffet. I den forbinelse var Maria Carlsen fra 3byggetilbud.dk i studiet hos P4.
Hør indslaget➝

Pressekontakt:

Er du journalist og har du brug for en udtalelse, tal eller andre forespørgsler, så kan du kontakte vores kommunikations- og presseansvarlige Maria Carlsen på 77334006 eller mac@abgruppen.dk

De seneste pressemeddelelser udsendt fra AB Gruppen A/S kan du finde her:

Pressemeddelelser