Første garantiordning til boligforeninger dækker for 100.000 kroner

3byggetilbud.dk udvider portalens garantiordning Entreprisegaranti, så den nu dækker opgaver fra boligforeninger og erhverv med op til 100.000 kroner. Det er den første garantiordning for boligforeninger, og siden lanceringen er antallet af erhvervsopgaver steget hele 91 procent.

For første gang nogensinde lanceres en håndværkergaranti, som også dækker arbejde udført hos boligforeninger og erhverv. 3byggetilbud.dk’s Entreprisegaranti, som blev lanceret i juni 2018, er nemlig blevet udvidet og dækker nu for 100.000 kroner for boligforeninger, lejerforeninger, institutioner og erhverv.

”Vi har haft stor succes med lanceringen af Entreprisegaranti, som er blevet taget godt imod blandt håndværkere og bygherrer. Derfor er vi klar til at udvide den til 100.000 kroner for boligforeninger og erhverv,” fortæller 3byggetilbud.dks kommunikationschef Maria Carlsen.

91 procent flere erhvervsopgaver

En garantiordning til erhverv og boligforeninger har været efterspurgt længe. Siden lanceringen har 3byggetilbud.dk oplevet en stigning i antallet af erhvervsopgaver indsendt via portalens opgaveservice. Sammenlignes denne måned med sidste måned har 3byggetilbud.dk nemlig modtaget hele 91 procent flere opgaver fra erhverv. Det er både boligforeninger, institutioner og virksomheder, der søger tilbud via portalens gratis opgaveservice.

”Jeg har en forventning om, at denne udvikling vil fortsætte nu,hvor garantiordningen bliver endnu mere attraktiv for erhverv og boligforeninger,” forklarer Maria Carlsen.

Boligforeninger og erhverv har været overset indtil nu

Hverken med håndværkerfradraget eller i diverse garantiordninger på byggeri har boligforeninger og erhverv stået forrest i køen. Den tid er nu ovre. Med udvidelsen af Entreprisegaranti tilbyder 3byggetilbud.dk nemlig som de første i Danmark et økonomisk sikkerhedsnet til boligforeninger, selskaber og erhverv under et bygge- eller renoveringsprojekt.

Med Entreprisegaranti er boligforeninger og erhverv dækket med op til 100.000 kroner, mens private bygherrer fortsat er dækket med op til 35.000 kroner. Entreprisegaranti er en garantiordning, der udstedes til de personer, der benytter portalens gratis opgaveservice.

Fakta om Entreprisegaranti:

  • Entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk dækker håndværksmæssige fejl og mangler for op til 35.000 kroner for private og 100.000 kroner for boligforeninger, lejerforeninger, selskaber, institutioner og erhverv.
  • Alt materiale om Entreprisegaranti kan findes på 3byggetilbud.dks hjemmeside, og du kan se en kort video om garantiordningen her.