Privat garantiordning sikrer bygge- og renoveringsopgaver for 12 millioner kroner

3byggetilbud.dks private garantiordning – entreprisegaranti – står allerede på mål for bygge- og renoveringsopgaver for mere end 12 millioner kroner. Og den gratis garantiordning er populær blandt de byggelystne danskere. Efter lanceringen af entreprisegaranti modtager 3byggetilbud.dk markant flere byggeopgaver og samtidig er der en markant fremgang i størrelsen på byggeprojekterne indsendt til portalen.

Administrerende direktør hos 3byggetilbud.dk Martin Borgstrøm kan allerede nu berette, at entreprisegarantien er en stor succes. Den gratis garantiordning har kun været på markedet siden juni 2018, men står allerede på mål for bygge- og renoveringsopgaver for mere end 12 millioner kroner.

Med garanti søsættes større byggeprojekter

Garanti på arbejdet har resulteret i større byggeprojekter hos 3byggetilbud.dk. Hvor gennemsnitsprisen på opgaver indsendt til 3byggetilbud.dk uden en garantiansøgning er på 30.000 kroner, er den for en opgave med entreprisegaranti hele 52.291 kroner. Det er en stigning på mere end 70 procent.

”Stigningen i gennemsnitsprisen på mere end 70 procent siger noget om, at bygherrerne er tilbøjelige til at sætte større projekter i gang, når de ved, at arbejdet er omfattet af en garantiordning. Det er en indikator på, at de også føler sig mere trygge i at kaste sig ud i de større projekter, når der er entreprisegaranti på arbejdet,” fortæller Martin Borgstrøm og påpeger, at 3byggetilbud.dk også oplever en stigning i antallet af erhvervsopgaver. Entreprisegaranti dækker nemlig, som den første garantiordning nogensinde, arbejde udført for boligforeninger.

Rekordmange byggeopgaver med garantiordning

3byggetilbud.dk oplever ikke kun større byggeprojekter efter lanceringen af entreprisegaranti. En anden positiv bieffekt ved entreprisegaranti er den markante stigning i antallet af bygge- og renoveringsopgaver indsendt siden lanceringen i 2018. En udvikling, der er fortsat ind i det nye år, hvor 3byggetilbud.dk har modtaget mere end 20 procent flere opgaver i februar.

”Der er ikke andet at sige end at entreprisegaranti har været en succes. Hele vejen rundt har vores brugere taget godt imod garantiordningen. Dét viser os, at vi ramte helt rigtigt ved at være den første private aktør på byggemarkedet med egen garantiordning,” siger Martin Borgstrøm, som forventer at 2019 bliver endnu et år, hvor 3byggetilbud.dk igen går rekordmange bygge- og renoveringsopgaver i møde.

Om entreprisegaranti:

  • Entreprisegaranti blev lanceret af 3byggetilbud.dk i juni 2018 og dækker allerede nu byggeopgaver for mere end 12 millioner kroner.
  • Entreprisegaranti dækker håndværksmæssige fejl og mangler for op til 35.000 kroner for private og 100.000 kroner for boligforeninger, lejerforeninger, selskaber, institutioner og erhverv.
  • Alt materiale om Entreprisegaranti kan findes på 3byggetilbud.dks hjemmeside, og du kan se en kort video om garantiordningen her.