AB Gruppens historie

3byggetilbud.dk samler ind til Børnecancerfonden

3byggetilbud.dk indsamlede i uge 46 2020 ind til Børnecancerfonden. Ved hjælp af en fælles indsats fra alle afdelinger, og en række flotte mobildonationer fra samarbejdspartnere og venner af huset kunne vi mandag d. 16.11.20 glædeligt overføre hele 80.000 kroner.

Vi støtter Børnecancerfonden

November, 2020

Det nye Energihjem.dk er live

Den 30. oktober 2020 kunne AB Gruppen sammen med Danske Bank trykke på “den grønne knap” og præsentere det nye Energihjem.dk. Her kan boligejeren finde sit energipotentiale, læse alt om energi og klima og tilmelde sig det nye gratis magasin Energihjem.

tool-EH

Oktober, 2020

AB Gruppens opgavevækst når nye højder

På trods af et land, der er lagt ned af den globale Corona-pandemi, høster AB Gruppen en procentuel stigning på hele 75% af formidlede opgaver i juni. Dette er i øjenfaldende nok til at vække opsigt fra de store danske mediehuse:

Juni, 2020

AB Gruppen indgår i klimapartnerskab med Danske Bank

Endelig kan vi løfte sløret for et klima-partnerskab mellem AB Gruppen og Danske Bank, der skal inspirere og motivere de danske husejere til at tænke energioptimering ind, når huset skal renoveres. Helt konkret bliver Energihjem.dk vendt på hovedet og redesignet – udgivelsen af det første magasin og websitet vil være d. 30. oktober 2020.

Energihjem x Danske bank

Maj, 2020

AB Gruppen fylder 20 år

2020 starter ud med en stor milepæl for os. Vi kan nemlig fejre 20-års jubilæum. Med titlen som Danmarks største formidler af byggeopgaver kan vi stolt se tilbage på de sidste 20 år i branchen og fejre, at vi sidste år formidlede mere end 45.000 bygge- og renoveringsopgaver. Samtidig har vi mere end 50 dygtige medarbejdere fordelt i København, Aarhus, Svendborg og tilmed en i Seattle.

20 års jubilæum

Januar, 2020

AB Gruppen slår alle opgaverekorder

Vi har travlt som aldrig før og modtager rekord mange bygge- og renoveringsopgaver fra de byggelystne danskere. Faktisk modtog vi hele 280 opgaver på en helt almindelig mandag i september. Dét er noget af en rekord.

September, 2019

Gratis kurser for vores samarbejdspartnere

I 2019 har vi igangsat et nyt initiativ og tilbyder nu gratis kurser til vores samarbejdspartnere. I foråret 2019 afviklede vi vores første salgskurser, hvor håndværkerne blandt andet lærte om, hvordan de kan optimere deres tilgang til kunderne, og dermed øge deres chance for at vinde opgaverne.

Kursus DGI Byen Aarhus

Marts, 2019

3byggetilbud.dk på 1 minut

Vi har fået produceret en ny video, der forklarer konceptet bag 3byggetilbud.dk på 1 minut. Der er hentet inspiration i vores opgaveformidling, men også fra både vores kontors indretning, medarbejdernes udseende og den stemning, som er herinde i hverdagen.

Oktober, 2018

Entreprisegaranti på 100.000 kroner til boligforeninger

Fra d. 4. september kan alle boligforeninger og erhverv, der ansøger om vores entreprisegaranti få dækket fejl og mangler for op til 100.000 kroner.

Entreprisegaranti: 100.000 kroner på erhversopgaver

September, 2018

AB Gruppen udvider med kontor i Jylland

AB Gruppens hovedkontor er beliggende i København og i en lang periode har vi også haft en mand placeret på Fyn. Fra juni 2018 får AB Gruppen endnu en afdeling tilføjet og et nyt kontor i Århus.

Juni, 2018

Gratis entreprisegaranti

I juni 2018 lancerer 3byggetilbud.dk entreprisegaranti. Det er Danmarks første private garantiordning. Entreprisegarantien er gratis og dækker håndværksmæssige fejl og mangler for op til 35.000 kroner.

4. juni, 2018

AB Gruppen anno 2018

AB Gruppen går indtil 2018 med høje forventninger. 2017 var det bedste år i firmaets historie, hvor AB Gruppen formidlede mere end 34.000 opgaver og der var vækst på alle parametre.

Januar, 2018

Stigning i medarbejderantal

AB Gruppen er idag Danmarks førende formidler af byggeopgaver. Omkring 40 medarbejdere sidder på vores kontorer i København og vi har i dag formidlet mere end 250.000 byggeopgaver.

Medarbejdere i AB Gruppen

oktober, 2017

Magasinet Penge og nye rekorder

3byggetilbud.dk medvirker i forbrugerprogrammet Penge på DR1. Denne medvirken er blandt andet medvirkende til nye besøgsrekorder og opgaverekorder.


August, 2017

Stigende besøgstal

Med årets udgang kan AB Gruppen konstatere, at mere end 30 procent af de danske boligejere, har besøgt en af vores portaler i løbet af 2016.

Mere end 30 procent

December, 2016

10 år med 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk fejrer 10 års fødselsdag. Siden er redesignet flere gange – senest i 2014 og er med tiden blevet danskernes foretrukne hjemmeside til at finde håndværkere til det kommende bygge- og renoveringsprojekt.

3byggetilbud 10år

Maj, 2016

Andelsbolig Nyt

Andelsbolig Nyt bliver i årenes løb udvidet. I marts 2016 er magasinet på 44 sider og udkommer fire gange om året.

Marts, 2016

Vokseværk i AB Gruppen

I 2015 har AB Gruppen mere end 30 ansatte, og firmaet flytter derfor til større lokaler på Kristen Bernikows Gade 6, København K. Samme år formidles mere end 25.000 opgaver.

Kristen Bernikowsgade 6 1105 KBH K

August, 2015

Udvikling af eget opgavesystem

AB Gruppen udvikler et intelligent opgavesystem, der håndterer opgaver fra bygherrer og fordelingen af dem.

Opgavesystem

Marts, 2015

200.000 formidlede opgaver

Opgave nummer 200.000 bliver indsendt en forårsdag i marts.

200000 opgaver

Marts, 2015

Responsiv opgaveformular

AB Gruppen får ny opgaveformular. Den er responsiv og implementeres på alle portaler.

Ny opgaveformular

December, 2013

Første landsdækkende tv-kampagne på TV2

Marts, 2012

Vækst på alle parametre

AB Gruppen A/S har nu mere end 25 medarbejdere og formidler i år 2011 14.500 bygge- og renoveringsopgaver.

2011

Modtager AAA Soliditets kreditrating

AB Gruppen bliver tildelt topkarakteren i AAA Soliditets kreditrating, som viser, at AB Gruppen er særdeles gode til at overholde og imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

2010

Gazellevirksomhed X 2

I 2009 modtager AB Gruppen for andet år i træk Børsens Gazellepris.

December, 2009

Energihjem.dk lanceres

Samme år som Danmark er værter for klimatopmødet (COP 15) kommer energihjem.dk til verdenen. Energihjem.dk fokuserer på energirenoveringer og klimatilpasning.

August, 2009

Modtager gazelle-prisen

AB Gruppen modtager Børsens Gazelle-pris, som er en pris, der tildeles hurtigt-voksende virksomheder, der som minimum har fordoblet omsætningen over en fireårig periode.

2008

1. udgave af Andelsbolig Nyt

Første udgave af Andelsbolig Nyt kommer på gaden. Publikationen er på fire sider og bliver sendt til formænd i landets andelsboligforeninger.

Andelsbolig Nyt 2007

Januar, 2007

3byggetilbud.dk lanceres

3byggetilbud.dk, som er henvendt private boligejere, kommer til verden og AB Gruppen har formidlet de første 6.000 bygge- og renoveringsopgaver.

Maj, 2006

Organisationen vokser

AB Gruppen har nu mere end 15 medarbejdere og flytter til større lokaler på Kristen Bernikows Gade 4, København K.

Kristen Bernikows Gade 4

2003

Ejerportal.dk lanceres

Ejerportal.dk, der er målrettet landets ejerforeninger, lanceres i 2003.

December, 2003

Andelsportal.dk lanceres

Andelsportal.dk, som er en hjemmeside for landets andelshavere og andelsboligforeninger, lanceres i 2001.

August, 2001

AB Gruppen stiftes

AB Gruppen A/S blev stiftet af bl.a. nuværende direktør Martin Borgstrøm.

Martin Borgstrøm

2000

Ekstra Bladet

Håndværkere er blevet dyrere

Ekstra Bladet skriver om 3byggetilbud.dks prisindeks for opgaver modtaget de senere år. Tallene afslører, at der over de senere år er blevet sat flere og flere opgaver i gang og at opgaverne er blevet dyrere.

Læs hele artiklen her

DR 1

Penge: Få styr på håndværkerregningen

Magasinet Penge, som blev vist på DR1 d. 23.8.2017, undersøger, hvordan man finder det bedste håndværkertilbud. Det benytter de 3byggetilbud.dk til.

Se et sammendrag af programmet her

Berlingske Business

Tilbudsside tager konkurrence med sindsro

Berlingske Business lavede et portræt af AB Gruppen og i et eksklusivt interview giver administrerende direktør Martin Borgstrøm et indblik i hvordan AB Gruppen siden år 2000 har haft succes med formidling af byggeopgaver, og hvorfor AB Gruppen idag er Danmarks største formidler af byggeopgaver.

Læs artiklen her

Mestertidende.dk

Kunstig intelligens på tilbudsportal

Mestertidende skriver om, hvordan vi benytter et opgavesystem, der er bygget på kunstig intelligens.

Læs artiklen her

TV2 19-Nyhederne

Håndværkerfradraget udløber

19-Nyhederne lavede ved håndværkerfradragets udløb et indslag om den travlhed op til afviklingen af fradragsordningen, som vi og vores leverandørerer kunne mærke.

Se indslaget her

TV2 News live

Panik før lukketid

TV2 News sender live fra AB Gruppen i forbindelse med håndværkerfradrags udløb. Indslaget blev sendt live fra AB Gruppens kontorer i slutnignen af december 2014.

Se indslaget her

Politiken

Få renoveringstilskud og halver regningen

Hvor meget kan man spare med energitilskud og håndværkerfradrag? Det satte Politiken sig for at undersøge og i den forbindelse blev 3byggetilbud.dk inddraget.

Læs artiklen her

Berlingske Business

Andelshavere vil med i boligprisfesten

Flere og flere andelsboligforeninger har skiftet fra en valuarvurdering til en offentlig vurdering. Rigtig mange indhenter tilbud på valuarvurderinger via Andelsportal.dk og derfor medvirkede vi i en artikel om emnet.

Læs historien her

Danmarks Radio P4

Ny Vækstpakke uden håndværkerfradrag

I forbindelse med den nye vækstpakke blev håndværkerfradraget afskaffet. I den forbinelse var kommuniaktionschef Maria Carlsen i studiet hos P4.

Hør indslaget her

dr.dk

Vi køber håndværkerhjælp for rekordbeløb

Danskerne bruger flere penge på håndværkere. DR ser nærmere på, hvordan man med flere tilbud sparer penge.

Læs artiklen her